Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konsert: Emerging as Earth

13 april kl. 15:30 - 17:00

135kr

Här på Björkö börjar jorden åter vakna efter en lång vinter. Vi ser det på himlen. Vi hör det i gläntorna. Vi känner det i kroppen. Livet. Samtidigt ser vi mänskligheten och vårt samhälle mitt i en planetär metakris där jordens framtid och vår existens som mänsklighet är hotad. Hur kan vi leva och växa som en del av den jord vi alla är?

Välkommen till en musikalisk stund på Björkö Hembygdsgård.
Pontus och Tuulia, boende på Björkö, bjuder på egna sånger, texter, visor och arkaisk sångimprovisation. Med gitarr, piano, schamansk trumma och sina röster guidar de oss på en inre resa. Konserten på Björkö utgör också starten för Tuulia & Pontus sommarturné “Emerging as Earth”

15:45 Dörrarna öppnar

16:00 Konsert

17:00 Fika

TUULIA

Tuulia är en singer-songwriter och holistisk röstcoach med sina rötter i Bayern, Tyskland, och Parkano, Finland. Med förankring i schamanska och arkaiska sångtraditioner är hennes röst ett instrument för den levande jorden. Hennes sånger och musik är ett uttryck för dina vilda oskuldsfullheten i människan, och för kärleken till livet.

PONTUS LILJEFORS

Pontus är en svensk singer-songwriter med sina rötter bland tallarna och blåbärsriset på Björkö. Han är utbildad som klassisk sångare vid Kungliga Musikhögskolan, och civilingenjör i hållbara system vid KTH. Men idag finner han visdomen och inspirationen mer från uttrar och ejdrar, än böcker och algoritmer. Hans sånger blandar influenser från pop, visa och klassisk musik, och är ett uttryck för hans kärlek till jorden och allt levande.

Du kan läsa mer om Tuulia & Pontus, och lyssna till deras musik här:
www.tuulia-pontus.earth

 

Bidrag: 135 kr/pers (Inkl. fika)

Detaljer

Datum:
13 april
Tid:
15:30 - 17:00
Kostnad:
135kr
Evenemang Kategori:

Plats

Hembygdsgården
Stora Marumsvägen 13
Björkö, Sverige
+ Google Map

Arrangör

Björkö Arholma Hembygdsförening
E-post
info@bjorkoarholma.se