Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Guidade turer på Kullboviken

10 augusti kl. 10:00 - 14:00

I samverkan med Kullbovikens vattenvårdsförening erbjuder vi guidade turer på sjön och dess kanal denna dag. Ett antal av medlemmarna i vattenvårdsföreningen bjuder intresserade på en tur med sina båtar i viken. Under denna kommer ni att få reda på mera om de kringliggande redargårdarna, djur och natur kring viken men också hur vi arbetar med att bevara viken och utmaningarna med detta. Vi använder mindre båtar så deltagarna behöver kunna komma i och ur en  mindre båt vid en brygga. Skulle det vara otjänligt väder ställer vi in aktiviteten, du meddelas då via mail.

Intresseanmälan Guidade turer Kullboviken
Förmulär för intresseanmälan till aktiviteten. Efter inskickad intresseanmälan placerar vi er i någon av turerna och returnerar mail om tid för ert sällskap. Skulle det vara fullt får ni information via mail om detta.
Klicka i de tider som skulle passa för er. Vi försöker tillgodose önskemål, men är bara en tid iklickad ökar risken att det är fullt denna tid.
Deltagande i aktiviteten sker på egen risk. Vi kommer att färdas i lugna vatten men samtliga deltagare ska ha flytväst påtagen under hela turen.

Detaljer

Datum:
10 augusti
Tid:
10:00 - 14:00
Evenemang Kategori:

Plats

Hembygdsgården
Stora Marumsvägen 13
Björkö, Sverige
+ Google Map

Arrangörer

Björkö Arholma Hembygdsförening
Kullbovikens vattenvårdsförening