Evenemang

 

Arrangemang på Björkö

Håll utkik! Här kan du snart läsa mer om vad som händer sommaren 2023. Kolla också på Facebook och på anslagstavlorna runt om i bygden.

Fira Valborg!

På hembygdsgården, den 30 april  kl 18.00.
Brasa, sång och korv.
Välkomna!

 

Ateljérundan 21–23 juli

Inbjudan
Vem kan ställa ut?
Under ateljédagarna kan yrkesverksamma konstnärer, rutinerade amatörer och förstagångsutställare visa sina alster i personliga utställningar. Vi har inte jury eller särskild bedömning av din produktion. Det är besökarna som sätter betyget, både kul och utmanande. 

Nytt i år – Unga Björkö

Unga konstnärer under 18 år är välkomna att delta i Unga Björkö. En utställning där unga talanger får visa upp sin konst en gemensam utställning vid Hembygdsgården eller i samarbete med några av de erfarna utställarna. Unga Björkö presenteras som grupp i foldern. Deltagaravgift är 200 kronor.

2023 gäller följande öppettider:

  • Fredagen den 21 juli kl 15–18
  • Lördagen den 22 juli kl 11–17
  • Söndagen den 23 juli kl 11–17
Anmälan senast den 2 maj till Nina Boström 070-274 73 43, e-post: nina@buraker.com
 

Björköhänget 31 juli–6 augusti

Sommaren kanske känns långt bort men vi har redan börjat planera sommarens Björköhäng! Det ni behöver veta redan nu är att det är första veckan i augusti som alltid (31 juli–6 augusti). Och att ni gärna får höra av er till oss om ni vill vara med och planera, hjälpa till på plats eller till och med har förslag på en aktivitet ni vill hålla.
Scroll to Top